Vipps vil gjøre mobilen din til kasseapparat

Nå tar DNB Vipps til kasseapparatene. Håper på VippsGo i over 10.000 butikker innen få uker.


”Vil endre måten vi gjør bestillinger på

– Jeg tror dette kommer å endre måten kundene gjør bestillinger på serveringssteder. Ditt første møte med servitøren blir når du kommer inn på serveringsstedet, og deretter når du blir servert bestillingen, sier Rune Garborg til E24.

 

Han peker på at med VippsGo gjør du som kunde bestillingen selv på mobilen. Han understreker at dette bidrar til å profesjonalisere restauranter og butikker digitalt.

Garborg viser til at de arbeider med å gjøre mobilen til normalen i alle betalingssituasjoner. Han håper at om noen uker skal 10.000 butikker ha VippsGo på plass.


– I løpet av ett år håper vi på at 50.000 tilbyr betaling via VippsGo, da har vi med det meste av den norske handelsstanden, sier Garborg.

Skal få satt opp mobilbutikk på 30 minutter

Produktsjef for VippsGo, Geir Øiestad, mener at det skal ta mindre enn en halv time for et selskap å bestille og sette opp VippsGo. På en time eller to skal mobilbetalingen være live.


– Dette er fremtiden for Vipps. Mange små butikker kan ikke utvikle egne apper for mobilbetaling, og det er stor motstand blant brukere å laste ned en app for hvert betalingssted, sier Øiestad til E24.


Han trekker frem at brukersteder som har et plutselig rush av folk, ofte ikke har nok betalingsterminaler. Dermed går de glipp av salg.”

Les hele artikkelen på E24


Kilde: E24
Bilde: DNB

Baard Persson Vaage

Mest lest