NYHET: Verifone lanserer Alipay Terminal-Kit (e355)

Verifones Alipay-Kit består av en Verifone e355 betalingsterminal med infrarød scanner og bluetooth-skriver. Terminalen bruker Alipay-software og aksepterer kun Alipay som betalingsmetode. Den kommuniserer via WiFi.


Tilstrømmingen av kjøpesterke kinesiske turister øker sterkt. Nå gjør Verifone det enkelt for norske brukersteder å tilby Alipay som betalingsmetode og samtidig drive målrettet markedsføring direkte mot over 520 millioner brukere av Alipay-appen.


Over halvparten av alle kinesiske turister booker sin reise mindre enn en måned før avreise. Kinesiske turister tilbringer kortere tid i Norge enn turister fra andre land. De stiller høye krav og vil ha mest mulig verdi for pengene når de er på ferie. Samtidig har de et høyt forbruk. Mens turister fra øvrige land har et gjennomsnittlig døgnforbruk på 1 845 kroner, bruker kinesiske turister 4 225 kroner pr. døgn. I takt med at antall turister vokser, blir denne turistgruppen og hva slags varer og tjenester de søker mer variert. Det åpner nye muligheter for flere bransjer. Spørsmålet er: Hvordan skal norske brukersteder tiltrekke seg flere kinesiske feriereisende?


Alipay- makes life easy


Alipay er verdens ledende betalings- og livsstils-app, med over 520 millioner brukere. Alipay er den mest brukte betalingsmetoden i Kina, og den mest brukte løsningen for mobilbetaling i verden. Undersøkelser viser at kinesiske turister i Norge etterspør informasjon på kinesisk og betalingsmetoder de er vant til å bruke. Med Alipay kommer norske brukersteder langt i å oppfylle begge deler.


Når ditt brukersted aksepterer Alipay som betalingsmetode, presenteres dere med en kinesisk profil i Alipay-appen. Profilen inneholder blant annet opplysninger om hva slags produkter, tjenester og fasiliteter dere tilbyr, hvor lang avstand det er mellom dere og brukeren i øyeblikket og hvordan dere rangeres av andre Alipay-brukere.

Det er også mulig å legge ut rabattkuponger og delta i Alipay-spesifikke kampanjer i appen.

Les mer på Verifone

Kilde: Verifone

Baard Persson Vaage

Mest lest