Her kan du bruke Vipps på nett!

Mobilbetalingstjenesten har nå eksistert i vel et år. App’en er blitt en stor suksess og har alleredeblitt tatt i bruk av halve befolkningen til å utføre rase og enle transaksjoer ellom venner og bekjente. Vipps er også blitt benyttet som betalingsmetode

Nå har altså Elkjøp, som første nettbutikk, lansert Vipps som betalingsmiddel.


- Vipps går nå fra vennebetaling til også å inkludere hverdagsbetaling. Slik vi ser det er Elkjøp en av Europas beste retailere og blir den første elektronikkjeden her til lands som tar i bruk Vipps til varehandel. Det forenkler selve betalingsprosessen og bedrer kundeopplevelsen – særlig på nett, sier konserndirektør i DNB, Trond Bentestuen.


Enklere betaling


Rundt 30 prosent av nordmenn som handler på nett får ikke fullført handelen sine av ulike grunner. Med Vipps på plass håper Elkjøp at de som har utfordringer med nettbetaling skal få det enklere.


- Vipps-løsningen gjør det enklere, raskere og dermed mer kundevennlig å handle på Elkjop.no. I tillegg blir det lettere å samle kvitteringer og ulike garantier. Med Vipps trenger du bare å taste inn telefonnummeret ditt, og tjenesten er selvsagt helt gratis, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch hos Elkjøp Nordic.


Slik fungerer det:


  1. Du velger Vipps-knappen når du skal betale og oppgir ditt telefonnummer. 
  2. Du får spørsmål på mobilen din om å godta betaling fra Elkjøp og bekrefter betalingen med fingerID eller kode i Vipps-appen.
  3. Betalingen er gjennomført og Vipps sender deg til kvitteringssiden på Elkjop.no.


Webmaster 

Mest lest